Legacy


Legacy=mostenire

pentru unii greaua mostenire, pentru altii material didactic sau materialul clientului.
ce faci dupa 20 ani in care sarac dar cinstit, Iliescu a ocrotit sistemul ce se creea, dupa 10 ani a venit Constantinescu cu tigaretele sale, apoi… sa nu ajunga nebunu’ presedinte… au votat Iliescu (eu tot cred ca Vadim a castigat acele alegeri), dupa care, cel rau, Stolo, candidat contra Nastase, mare ingamfat, drept actori principali ai alegerilor din 2004… dar surpriza, Stolo este santajat si bolnav (ulterior, vindecat de lacrimile cu apa vie ale marinarului), si cum romanu’ iubeste victima.. Zeus se facu victima si candideaza, castiga strigand hotii apoi este reales….
oricate voturi s-ar fi furat tot a luat pe bune, prea multe voturi ceea ce spune despre romani, foarte multe.
tot de la geneza post lovitura de stat, au inceput si numirile… la inceput, oamenii muncii, cetateni cinstiti, platitori de taxe si impozite au dat de pamant cu directorii, apoi dupa stabilizarea emanatilor, asteptau ordine (timp in care Roman semna hotarari de guvern inainte de revelion 1989-1990, pentru marfa ce astepta la granita, sa ajunga la vantu, sau patriciu, catarama, etc.) dupa care, o rabufnire a lui Roman, care spunea romanilor ceva de genul: ce asteptati de la Bucuresti) sa hotarasca cu privire la directori si sefi locali) schimbatii, ce experienta au? sa asculte ordine si sa faca raportari cu depasirea planului? in economia de piata nu are nimeni experienta, datii jos si puneti altii.

A urmat numirea pe simpatii instituita de FSN urmata de PSDR, de la secretari de stat si regii automome pana la directorii de scoli, cimitire, etc. cele din zilele noastre. Cum spunea Tariceanu… numiti (in consilii) ca sa castige bani in plus (ca banii castigati erau sume mici comparativ cu spagile si influenta… nu a zis nimic)

romanul stie ca apa este mai buna daca este director unu de la putere, caldura este mai calda spitalul mai curat si cu medicamente cu pacienti mai vindecati, elevii mai silitori, morti care stau in cimitir si nu pleaca teleleu, autobuze, avioane, trenuri si metrou care sunt perfecte, pentru ca au sefi de la putere, iar OPC, Garda Financiara, Politia si Procuratura…… toate tind spre perfectiune pentru ca au sefi de la putere…. cum a zis sefa de la petitii de la guvern… „DA’ CINE CITESTE RECLAMAIILE? MAI ALES CELE DE PE EMAIL!” sau curva de la Politia Circulatiei la sesizarea privind circulatia unei masini de la politia circulatiei Constanta (cu toate insemnele pe ea), pe Decebal in Constanta, pe sens unic, in sens invers, fara semnal acustic sau luminos… etc.

Prefer varianta „sa se aleaga praful de aceasta tara” deoarece este singura posibilitate de a repara ceva. Cine sa vina la putere? ce lege sa ii oblige sa ramana acolo unde au post alesi si sa poata fi demisi. legea este doar pentru pulime, ei isi maresc salariile, ca le permite legea. pentru ceilalti nu este legal. legea a fost data de ei…

pentru ei….

sa vad politicienii (astia nu sunt politicieni) ca vin si spun ce propuneri legislative au, sau ce planuri, etc, sa-si asume responsabilitatea si sa puna mandatul la dispozitia cetetenilor o data la 6 luni. prefer sa am alegeri din 6 in sase luni. daca nu face nimic, nu mai are voie sa detina functii publice, functii in firme sau orice apartine de stat (doar in meseria de baza si nimic altceva decat muncitor, inginer, etc), sa fie ales sau sa aleaga pe o perioada de 20 ani.
nici o lege nu ii poate oprii sa nu incerce ceva, dar sa fie in constitutia noua, trecute clar astea.

angajarea de creante, cheltuieli, ajutoare, etc., fara referendum sa fie interzisa.
guvernul, sa prezinte fiecare intentie de credit sau cheltuieli, parlamentului si apoi daca este acceptat de catre parlament se trece la referendum
premierul sa poata fi demis de catre 1/3 din parlament si numit de catre parlament.
veniturile sa fie actualizate lunar pe site guvern.
nici un angajat la stat sau numit in functie nu poate cumula functii, renumerate sau nu. este parlamentar… este numit ministru sau secretar de stat, a pierdut madatul, este demis… sa-si caute de munca nici un venit salarial sa nu fie mai mare de 6 salarii minime pe economie, cu atat mai mult cu cat au moka, masina, secretare, avioane, birouri, cazare, etc. apropo de cazare…. camin militar dezafectar si amenajat pentru alesii parlamentari. cum dracu ei pot sa-si deduca chiria, fara acte si o firma nu poate nici benzina?…. telefon? toate convorbirile inregistrate si facute publice la ce depaseste suma de 150 lunar (la suma asta are minute mai mult decat suficiente in orice retea).
numar de mandate maxim, consecutive (fie si mandat alegeri partiale, etc.) 2 mandate. Contracte precum cele cu autostrazile…. la care doar se plateste…. si cu supliment… apar 32 km la Gilau… imputate celor ce au semnat si judecati pentru activitati de inalta tradare…

si mai sunt o gramada de solutii sau una singura… dictatura militara… dupa haos generat de astia…

Reclame

Despre conectarenet

Satul de hoti precum basescu
Acest articol a fost publicat în GADGET, GSM, IT, politica, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s