A-mestecate


Blaga este şcolit de Hoară? Nu de alta dar aşa părea când a revenit la o emisiune la televiziunea mogulului rău. Reporterul spune că U.E. (Udrea), spune că la preluarea ministerului a găsit un jaf, el precum Hoară… nu este adevarat dar nici U.E. nu minte… probabil ca usturoiul nemâncat era din cel trecut cu lădiţele peste graniţele păzite de el şi care măresc contrabanda….

Vocea dogită de matroană fumatoare a stimatei tovarăşe fostă „consigliere” , Melania Vergu, a ajutat deloc in faţa celor din studio, cu toate ca nu a facut nimic ilegal…. că a te folosii de funcţie, nu are legatura cu litera legii….
Spiritul…
Spiritul se pare că a plecat din interpretarea legii şi a constituţiei, acesta rămânând doar cuvânt în constituţie şi pe buzele romanilor la adresa „aleşilor”.

Aleşii naţiei: oare aceştia ştiu de faptul ca au fost aleşi în mod conştient sau nu, dar, conform legislaţiei, pentru a REPREZENTA populaţia ci nu pentru a lua hotărâri în numele ei.

Andreea Vass, vorba lu’ Badea… a rămas nemâncată de când a avut ideea de a primii pe mail ideii de ieşire din criză, uitând că înainte de a căuta amant inteligent, trebuie ca guvernul să vină cu soluţii, nu populaţia, nu sindicatele… dacă nu au… să plece că demişi pentru incompetenţă… se pare că nu se poate….

sindicate..le şi Hoară.

Minele au avut parte de ştergeri de datorii la greu. Mineritul poate fi subventţonat dar nu sunt de acord cu maşini închiriate, cumpărături de maşini sau altele, etc. pentru şefii numiţi politic sau alte asemenea. Ce fac miniştrii în cauză? nimic…. ce face numitul_ numitul Hoară? bagă bani în fotbal şi biserică….

Biserica

cine a spus ca secolul acesta va fi religios sau deloc…. a uitat de precizările de rigoare… că dacă treci pe lângă biserică şi nu-ţi faci cruce…. nu-ţi rupi piciorul. dacă nu dai bani la biserică… nu ajungi în iad, poate ajungi dacă după ce-ţi faci semnul crucii şi treci de biserică, baţi un moş ca traversează greu strada, sau pentru că tu Hoară dacă bagi bani în curu’ unui popă, crezi ca eşti absolvit de păcate.

Păcate…

Sfântul Augustin, a avut parte de la viaţă, de multe din dorinţele muritorilor din epoca lui, dar s-a gândit, deoarece credea în viaţa de apoi, să-şi asigure şi viaţa de dupa viaţă… aşa că a renunţat la avere şi a trecut la monahale. Spre uimirea multora…. a dus o viaţă care a condus la canonizarea lui….. aş vrea sa aud, dacă tot nu scăpam altfel de ei, să aud de sfântul Basescu, Sfânta Elena, etc., că dacă Ştefan cel Mare… este sfânt…. şi ăştia… pot deveni (n-ai sa vezi….)

Andreea Voss  declară că ar fi nişte tâmpiţi dacă nu ar aplica… bla, bla, bla… păi cred ca ea spune/gândeşte  şi că ar fi o tâmpită sa nu facă ceea ce face…. . Eu sper că printre multe pe care le face se numără şi suptul pulii lu’ Boc… măcar să înteleg dece o pupă în cur atâta şi de ce o ţine în braţe.

Tot despre curve:

păi dacă cine se aseamănă se aduna, înţeleg  dece sau reunit Boariu+Vlădescu+C.Menghia, guvernul, Basescu si compania… „curvăsăreală la greu”.

şi tot la curve, dacă una zice alta face, zică-se ca ar fi curva, dom’ Vlădescu, care este el curvă dar şi curvele mai spun câte un adevăr. Acum recunoaşte că au minţit….. deci pe jumătate… iertat, să mai recunoască odată….

Interceptări/Înregistrări „ilegale” de convorbiri, etc., să fim proşti şi să credem că este macar comparabil cu ceea ce fac serviciile pentru U.E., Zeus şi alţii? ÎNCĂ NU am auzit de unde are U.E. listinguri, convorbiri, etc. Aştept, încă, răspuns de la poliţie, procuratură, dna, guvern, preşedinţie, anticorupţie, anpc, curtea de conturi, consiliul concurenţei, cna, etc.

Moţiune de cenzură… nici o şansă, eu cred ca PSD, PC, şi o parte din PNL, sunt speriaţi de posibilitatea de a cădea guvernul şi de a avea posibilitatea de a forma un guvern.

Grevă generală,…. păi de ce nu au fonduri pentru compensarea zilelor de grevă? RATB… nu au intrat în grevă de solidaritate… deoarece pe ei nu îi afectează… pai da’ia se numeşte solidaritate… da’ nu’i problemă ca o să-i afecteze…

reduceri… GUVERNUL… face apel la un articol din constituţie

NUMAI CĂ… la acel articol se fac precizări privind măsura EXCEPTIONALĂ, limitată, aplicată NEDISCRIMINATORIU, ceea ce Boculete nu face, fie şi pentru faptul că o hotărâre, ordonanţă, lege asumată de guvern şi atacată în instanţă, conform constituţiei în litera şi spiritul ei, dacă cineva caştigă împotriva guvernului în instanţă, toate celelalte perosoane afectate, sunt sub incidenta hotărârii cauzate (pentru guvern)/ datorită (cetăţeni), nediscriminării din legea supremă., Ceea ce NU este valabil şi in cazul in care cineva pierde un proces (cutumă procedurală juridica, caracter reparator al legii sau hotărârii definitive.)
Trebuie mentionat ca boculete…. a mai apelat la acest articol, adica el este in excepţie continuă…. şi cica este expert constituţional… unde oare? la coada vacii sau la mă-sa la coasă?

Guvern…

Aştept, înca, să vad cand apar „pe surse” înregistrările cu Blaga în ipostaze homosexuale, înregistrările convorbirilor cu Blaga dând ordinul pentru neutralizarea infrmatiilor privind activităţile ilegale practicate de Mircea Băsescu, ordinul privind protejarea informatiilor referitoare la transferul de avere de la teroristul 1… şi tot aşa.
Hai ADRIANA, GEORGE, Marcel şi Vladimir…. că ati promis ca le vad şi alţii (dovezile), eu am văzut şi auzit şi cum vorbeşte U.E. cu zeus, şi cum Videanu tranşa cu Hoară ce şi cum la minerit, etc. vreau să le audă şi „cetăţeanul obişnuit, plătitor de taxe şi impozite…”

„INTELECTUALE’:
Un grup de oameni de ştiinţă au pus într-o cuşcă cinci maimuţe şi în mijlocul cuştii o scară, iar deasupra scării o legătură de banane. Când o maimuţă se urca pe scară pentru a obţine banane, oamenii de ştiinţă aruncau cu apă rece pe celelalte care nu încercau să urce. După ceva timp, când o maimuţă încerca sa urce scările, celelalte nu o lăsau să urce. După mai mult timp nici o maimuţa nu se mai urca pe scară, în ciuda dorinţei de a obţine banane.

Atunci, oamenii de ştiinţă au mai adus o maimuţa. Primul lucru pe care l-a facut aceasta a fost să se urce pe scara, dar a fost trasă înapoi de celelalte si bătută. După câteva bătăi nici un membru al noului grup nu se mai urca pe scara. A fost înlocuită maimuţa şi s-a întâmplat acelasi lucru. Prima maimuţă înlocuită a participat cu un vădit interes la baterea novicelui. O a treia maimuţă a fost înlocuită şi lucrurile s-au repetat. O a patra maimuţă şi a cincea au fost schimbate. În final, oamenii de ştiinţă au rămas cu cinci maimuţe, care, deşi nu primiseră niciodată o baie cu apă rece, continuau să lovească maimuţele care încercau să ajungă la banane.

Dacă ar fi fost posibil ca maimuţele să vorbească şi să fie întrebate de ce îi bateau pe cei care incercau să se caţere pe scară, raspunsul, probabil, ar fi fost “Nu ştim. La noi aşa s-a procedat mereu…”

Fabulă:
Un şoarece este alergat de o pisică prin curtea unui ţaran. La un moment dat, şoarecele ajunge lânga o vacă şi se opreşte să-şi tragă sufletul. Vaca întreabă şoarecele ce face, acesta îi spune că pisica îl aleargă să il prindă sa îl manânce. Vaca îi spune că il poate ajuta. Şoarecele este deacord. Vaca îi spune sa stea nemişcat si trânteste fecale peste şoricel. Şoricelul… tremurând de frică a uitat să-şi tragă coada langă el, aceasta rămânând afară, vizibilă. Vine pisica, îi vede coada, îl scoate din fecale, il curăţă şi îl mănâncă.

Morala?
NU oricine te BAGĂ in căcat îţi vrea raul, NU oricine te SCOATE din căcat iţi vrea binele…..

Reclame

Despre conectarenet

Satul de hoti precum basescu
Acest articol a fost publicat în politica, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s