INFORMAŢII


Din informaţiile pe care le deţin, pe Marte, ministra de la Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, de pe Marte, are un nou amant, care este si recent numit intr-o funcţie guvernamentală.
Aceleaşi surse au prezentat şi copii aparţinând si emise de Ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale
prin care o companie de telecomunicaţii … terestre… ca martestre.. suna aiurea, a primit dezlegare in a atrage clienti prin fals şi uz de fals, mai mult, are permisiunea de a semna contracte cu pulimea, făra să îndeplinească multe din condiţiile de licenţiere sau de calitate impuse celorlalte companii. Informaţii sosesc şi de la Ministrul Finanţelor Publice Marţiene, privind controale trimise la 2 firme ce deţin lanţuri de magazine la nivel planetar marţian, vorbitori de germană marţiană, pentru ai forţa să accepte produse importate de pe Terra, din China, produse făra calitate sau contrafăcute, dar importate de către un văr al ministrei de la Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului Marţian. De la Ministerul Sănătaţii Marţiene aflăm că directorii de achizitii au impus, prin numiţii politici, că datoriile sa fie achitate cu prioritate catre 1 firmă….. furnizoare de medicamente scumpe.

Din zona XXX, aflăm că ministrul de la Ministrul Finanţelor Publice Marţiene, pe lângă aventurile homo….., mai are din când in când contacte sexuale în doi sau în trei cu Irina şi Boureanu, , Valentina a aflat de plăcerile soţului…, naşpa.

Reclame

Despre conectarenet

Satul de hoti precum basescu
Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s