Constituţia unei ţări…… şi trăgătoarea din traian


constituţia, prevede multe, conducătorii ştiu puţine…

Citiţi constituţia şi judecati şi voi..

articolul 4 titlul 1…….. : Statul are ca fundament unitatea poporului român şi solidaritatea cetăţenilor săi. UNDE DRACU’ udrea, basescu şi clica lor de solidari? poate…. în tupeu şi doar între ei…

articolul11, titlul 1 ……..: Statul român se obligă să îndeplinească întocmai şi cu bună-credinţă obligaţiile ce-i revin din tratatele la care este parte. … de aceea nu folosim fonduri europene…

ARTICOLUL 16
(1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.
(2) Nimeni nu este mai presus de lege.
(3) Funcţiile şi demnităţile publice, civile sau militare, pot fi ocupate, în condiţiile legii, de persoanele care au cetăţenia română şi domiciliul în ţară. Statul român garantează egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi pentru ocuparea acestor funcţii şi demnităţi.
(4) În condiţiile aderării României la Uniunea Europeană, cetăţenii Uniunii care îndeplinesc cerinţele legii organice au dreptul de a alege şi de a fi aleşi în autorităţile administraţiei publice locale.

ARTICOLUL 21
(1) Orice persoană se poate adresa justiţiei pentru apărarea drepturilor, a libertăţilor şi a intereselor sale legitime.

(2) Nici o lege nu poate îngrădi exercitarea acestui drept.

(3) Părţile au dreptul la un proces echitabil şi la soluţionarea cauzelor într-un termen rezonabil.

(4) Jurisdicţiile speciale administrative sunt facultative şi gratuite.

ARTICOLUL 22
(1) Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate.

(2) Nimeni nu poate fi supus torturii şi nici unui fel de pedeapsă sau de tratament inuman ori degradant. PAI…. CE FACE BĂSESCU, UDREA, BOC… CUM SE NUMEŞTE? MEMAJ ÎN 3 SAU CE?

ARTICOLUL 28
Secretul scrisorilor, al telegramelor, al altor trimiteri poştale, al convorbirilor telefonice şi al celorlalte mijloace legale de comunicare este inviolabil.

CURVA DE UDREA A AUZIT? că se flutura cu listing-uri pe la tv…. şi ştia ce vorbeşte gâdea la telefon… apropo, udre-o, ca ştiu că citeşti… mai spală-ţi botul plin de lichid seminal

ARTICOLUL 29
(1) Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă. Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credinţă(2) Libertatea conştiinţei este garantată; ea trebuie să se manifeste în spirit de toleranţă şi de respect reciproc.

ARTICOLUL 31
(1) Dreptul persoanei de a avea acces la orice informaţie de interes public nu poate fi îngrădit.

pe dracu’, eu am făcut solicitări la guvern şi cotroceni… din 2005 şi până acum, la greu, degeaba.. aşa că şi eu le dau muie de fiecare dată când incearcă intimidări.

ARTICOLUL 47
(1) Statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică şi de protecţie socială, de natură să asigure cetăţenilor un nivel de trai decent., contrare convingerilor sale.

UNDE CE ŞI CUM?Nu am văzut nicăieri dreptul lu’ Boc de a face ce şi cum vrea el, nu am văzut că dacă nu are aprobată de curtea constituţională o tâmpenie scoasă de el…. să poată emite alte şi alte tâmpenii numai să-şi făcă datoria faţă de beţivul ala de basescu. Cum dracu a ajuns un terchea-berchea, un neica-nimeni mare cosaş, profesor? şi expert in drept constituţional? probabil ca udrea… profesor şi ca basescu…. academician… că de…. lacheii pentru ca au mâncat un copan… il fac academician. Pe acelaşi principiu…. îl fac şi sfânt_ Apropo elen-o… daca tu te tragi din traian… este treaba ta, daca a te trage din traian… inseamna să scoţi penisul lui din gura ta, este treaba ta, dar nu-mi spune mie şi tuturor românilor ca se trag din traian, traian băsescu… cu atât mai mult…


Ca pramatie ce eşti poate şi crezi ce spui.


Într-o democraţie reală, ai face trotuarul în puşcărie, încă de când te faceai că eşti avocata pentru guvern şi pierdeai pe bandă procesele şi încasai bani de la ambele părţi bani (am dovezi).



posted by HTC Hero

Reclame

Despre conectarenet

Satul de hoti precum basescu
Acest articol a fost publicat în politica, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s