Pe dracu’ părinte…..


Satul Dobreşti comuna Bara judeţul Timiş, este un sat …. cuvântat… din el am primit pe preaafaceristul Daniel (Ciobotea Ilie Dan), mai mare peste biserica mamei lui şi a securitătii din care face parte… că de la ei nu se pleacă, pe Ciobotea Gheorghe, fratele celui de mai sus, pe cetăţenii din sat care cu teama de Dumnezeu (a se citii Daniel), care,  îl pun la stâlp pe Gheorghe, dar şi pe Truţulescu, da cel cu „ţigareta”, pe Gelu Voican Voiculescu, ….. mare adunatură…. şi nu ştiu dece… dar nu pot spune şi „mare grădina” deoarece nu prea văd diferenţele între cei ce sunt vedete….. sa fie oare cum zicea un ministru … ceva fiziologic la oamenii de acolo? nu de alta… dar ministrul spunea de ţigani….
gheorghe l-a tinut la şcoală pe Daniel. Daniel vine la reuniunea ce clasă… cu limuzina, apoi pune stăpanire pe moştenire (ceva clasic la parveniţi…. şi un ban dacă îl vede…. îl ridică) dar chiar dacă este ochiul dracului….. Daniel, mare afacerist, manipulator de frunte… pe lângă afecerile de derulate… îl pune pe frat’su să locuiască… cum poate… (într-un fost C.A.P.)

frate patriarh

sau asa, şi aşa….. în timp ce ceea ce trebuia împărţit de drept între fraţi…. şi însuşit de Daniel… a fost modernizat… , ,

aşa-zis SFINTE PĂRINTE…. cred că ai pe dracu’ în tine sau eşti agent triplu….. al securităţii (convertit), al necuratului şi de faţadă al Domnului….. Piei drace de aici…. că altfel nu îl faceai pe fratele tău să se gândească la trecerea la catolicism….. şi nu erai super-bogat în timp ce enoriaşii tai din moldova… vai de ei, şi nu sufereai să mergi cu „gipan”, şi cu aur la gât precum maneliştii….. ai putea să ridici catedrala neamului, de care, apropo… dracu are nevoie şi dracu îi simte lipsa… spuneam, să o ridici cu banii voştrii ai popilor, platiţi de la buget (fără 25% mai puţin la salariu… ca şi poliţiştii, ca şi securitatea, adică organe represive şi manipulatoare), dar cu fonduri nelimitate în rest….

Reclame

Despre conectarenet

Satul de hoti precum basescu
Acest articol a fost publicat în politica, Uncategorized și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s