Jihad sau Djihad


Aşa se poate rezuma acţiunea curentă a guvernanţilor şi a băsănelului…. nimic mai mult.
Au realizat că pierderea puterii, ACUM, îi costă enorm.
Ca şi războiul sânt al cruciaţilor, care uitaseră de ce Isus a întors celalalt obraz, dar uitând şi de faptul ca pamântul era rotund pe vremea grecilor antici, plat în evul mediu şi apoi din nou rotund, după moartea câtorva „eretici”, uitând că Spania…. precum în reclama de prin 2006-2007 de la Cosmote: Ce mauri, ce castele, pe aici numai castraveti… Spania fără mauri… nu tu castele, nu tu cetăţi… şi apoi arabii, care au ultraşii lor religioşi precum şi creşinii, nu au fost zruncinaţi de scandaluri precum creştinii, cu homosexuali, cu femei ce nu au avut suflet până de curând, cu schinguiri pentru salvarea sufletului, etc.  dar au salvat lucrari antice la greu, nu au distrus tot ce era făcut de alte religii, etc.

Minciună=Minciuna este o afirmaţie care este contrazisă de către experienţă, observaţie sau bun simţ, care este oferită de mincinos în mod premeditat sau spontan prin contorsionarea totală sau parţială a faptelor şi a adevărului sau prin argumentarea selectivă, dar aparent semnificativă, a faptelor. De regulă, minciuna se consideră o acţiune intenţională de declarare a unei stari modale necomfirmabile sau imediat (ori uşor) confirmabilă, pentru a produce confuzie, a oferi false speranţe, a determina o anume acţiune sau a crea o anume stare intelectivă, socială ori afectivă care serveşte într-un fel sau altul mincinosului. Deşi minciunile premeditate sunt cele care sunt considerate a fi mult mai devastatoare şi de neiertat, se pot totuşi identifica şi minciuni spontane, nepremeditate, posibil determinate de lipsa de informare, de înţelegere corectă şi/sau de interpretarea greşită a informaţiilor existente sau accesibile la un moment dat.

Dacă ceea ce HomoBlaga, Piticot Bocănel, Nevasta plimbăreaţă Vlădescu, Morcovel Adriean… şi ceilalţi au ascuns, prin bună ştiinţă situaţia reală, ascunsă de fapt, pentru că NU au NU au avut NU vor avea soluţii şi cum a spus Nevasta plimbăreaţă Vlădescu… NU EI VOR SCOATE DIN CRIZĂ ŢARA, .. … ridică întrebarea… de ce mai stau aici, dacă nu din motive de teamă, din motive de miere şi pentru al apăra pe BASĂNEL, pană se clasează vânzarea flotei şi ce o mai fi făcut.

Băsănel este un piroman mincinos, irefutabil, începand cu ascunderea adevărului cu vaporulincendiat, cu flota vandută, cu eşti cel mai bun PETRE, Stolo-comunist sustinător al lui Iliescu şi DRAGĂ STOLO, ruşine Dinu Patriciu, cu casa luată abuziv şi vânzări anterioare, etc.

Ministrul mediului a spus ieri (duminică 13 iunie) că declanşează controale începând de azi,  pentru că se defrişază masiv (apropo….. nu vad împăduriri din baniii veniţi în ţară de la vânzarea cotei de poluare), fără să facă precizarea, aşa cum îi stă bine unui bozgor care protejază România… că în fapt au avut o mare durere aproape un an cât au lipsit de la guvernare….. tocmai că nu mai puteau să facă jaful permanent pe care îl fac cu pădurile şi cerând în schimb… ceea ce au încercat şi în Franţa cam acum 12 ani când au luat-o peste bot rău de la forţele franceze… la marginea Parisului.

U.E … păi ea… mai cumpără câte ceva… că nu poate să doarmă noaptea…. aşa că pune nişte curve precum Mocanu (aşa a zis la telefon că se numeşte, şi că este comisar la i.p.j. constanta), să se bage în seamă pentru postări pe bloguri, în loc să-şi verifice muierea pe unde şi cu cine umblă….. sau poate tocmai de aceea caută să se bage în seamă? nu de alta dar dacă nevastă-sa şi-o pune în afara casătoriei sau fără acordul lui… atâta timp cât nu este constrânsă, violată, etc. ci o face de plăcere….. nu înţeleg acţiunea lu’ bărbat’su.

Pentru bărbat’su: bă, nu vrei tu să anchetezi evaziunea fiscală făcută de băsănel, boculete &co, fals uz de fals în înscrisuri publice, abuz în serviciu, mită, luare şi dare de mită, solicitare de foloase necuvenite, etc., semnalate în petiţii şi în copie pe forum antiromtelecom.myforum.ro , sau să explici de ce miliţia convertită în poliţie…. nu a venit să marcheze banii de mită, la fel procuratura sau dna-ul… nu au mişcat la petiţii… sau dece… marele prost idiot căcat la cur de frica şefilor MOCA-ANU’, RĂDULESCU, &co, NU AU EXPLICAŢII pentru încalcarea dreptului GARANTAT de CONSTITUŢIE, dreptul petiţional, încalcat de POLITIE prin refuzul de a primi petiţii, şi blocarea accesului la petiţia electronică…..  înainte de a întreba cine este „damigeana” pe forum? …

ca să nu te fierb…. ESTE MIRCEA BĂSESCU! dute la el si stai cu gura căscată să-ţi dea onorul cuvenit şi meritat.

referitor la IP eşti idiot! toate postările apar pe un singur IP folosit ca proxy., ce face legatura prin wireless către utilizatori şi către alte reţele, fapt ce a fost specificat încă de la începuturi….pe forum.

Reclame

Despre conectarenet

Satul de hoti precum basescu
Acest articol a fost publicat în politica și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s