Nu pricep…


Nu pricep cum de a folosit guvernul banii de la FMI…. ca preaiubitul presedinte a zis ca este un acord… asa … pentru siguranta…. mai mult… a mai fost nevoie si de alte imprumuturi.
si nu inteleg legatura dintre salarii si imprumutul ce a ajuns in BNR, asa cum nu inteleg cum banii din BNR au ajuns la guvern din BNR via banci comerciale
Nu inteleg dece in loc de a face investitii si de a folosii fonduri europene, ei reduc doar pensiile si salariile dar udrea o tine pe a ei cu casele pentru specialistii inexistenti din cauza ca se inchid scolile si dispensarele…..
Nu inteleg dece asa-zis „masurile” luate de guvern, sunt exact, ad literam, ceea ce glasuieste Zeus, intre 2 vizite la Bachus.
Nu inteleg cum dracu toti ministri din ’90 si pana acum, sunt pusi pe functii si devin oameni de afaceri de succes…. poate ca urmeaza niste cursuri speciale…nu? atunci toata tara sa urmeze aceste cursuri. Daca nu devin ei … devine copilul, matusa, unchiul, nevasta, amanta sau prietenul de table.
Nu inteleg cum pentru ceea ce fac astia, inclusiv in parlament cu numirile de la curtea suprema… ca de… roberta spunea ceva de numiri si independenta, nu se autosesizeaza „institutiile statului”…. sau poate udrea a fost injutata pe nedrept cand a spus ca ne tragem toti din traian, traian basescu… nu de alta dar ce seamana asta nou de la curtea suprema cu basescu…. Oare cumva are legatura cu privitul in ochi?

SAU POATE INTELEG. POATE INTELEG CA PROTEJATI DE OAMENI CARE SUSTIN CA IL APARA DEOARECE AU DEPUS JURAMANT, ISI PERMIT ORICE.
Reamintesc ca Basescu minte si jura stramb asa cum a facut si clica lui de la guvernare si parlament, reamintesc ca astia incalca permanent legile si constitutia, incalca hotatarari judecatoresti definitive, iar dintre sustinatori, bozgorii au obtinut cea mai evidenta incalcare a constitutiei: oficializarea limbii bozgore ca a doua limba oficiala in Romania

Recunosc ca am scris aceste randuri fiind, conform codului penal, „instigat” de 2 oameni, cetateni romani. Numele lor sunt Boc Emil si Basescu Traian. Cer ca „institutiile” sa se autosesizeze si sa-i cerceteze pe cei doi.

Reclame

Despre conectarenet

Satul de hoti precum basescu
Acest articol a fost publicat în politica. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s