cifre


 

4,7 milioane lei diferenta. In 2009 Tiron Dorina (cea cu toate rudele… numite in CNADNR si cu ceas de firma din salariu….) si Berceanu Radu … au respins firma Search Corporation SRL castigatoare a unei licitatii cu un pret de 7,2 milioane lei pe motiv ca ar fi „neobisnuit de scazut in raport cu bugetul alocat pentru acest proiect ” si a alocat contractul firmei Consi¬trans SRL, care a cerut 11,9 milioane lei…. si care se clasase pe locul 4 . Politia si DNA…. Nu au raspuns petitiei mele.

1,546 milioane euro. Suma reprezinta contravaloarea declarata a notebook-urilor oferite clienilor de catre Romtelecom, in perioada octombrie 2007- iunie 2008, fara acte de proprietate sau transfer al proprietatii (pe facturi scria „Laptop”, fara valoare si fara date de identificare produs…. Dar la modem avea valoare cu + si -pentru a fi pe zero deci este clar ca Romtelecom a fraudat statul si a inselat clientii deoarece neavand documente de proprietate, nu beneficiau de garantie EMEA, Upgrade sistem operare etc. Mai mult acestia implicau Flamingo srl in contract….. cerand clientilor sa sune la Flamingo pentru a primi laptopul… cu toate ca Flamingo NU face parte din contract si cu atat mai mult cu cat NOTEBOOK-UL DIN OFERTA NU ERA ACELASI CU CEL OFERIT CLIENTILOR, CEL OFERIT FIIND CU 40-50% MAI IEFTIN DECAT CEL DIN OFERTA, DACA ACESTA AR FI EXISTAT, DEOARECE PROCESORUL NU A FOST LANSAT NICI IN ZIUA DE AZI……. Guvernul nu a raspuns petitiei mele (are 2 directori numiti si 49% actiuni… ), politia a raspuns….. solicitand de la mincinoasa de POPESCU GABRIELE CRISTINA, DIRECTOR ROMTELECOM,  care DECLARA IN ROMANIA LIBERA CA EXISTA LAPTOPUL SI CA ESTE PRODUS SPECIAL PENTRU ROMTELECOM, solicitand ca acesta sa faca o plangere penala fara obiect dar caireia i sa dat curs…. iar muista de la petitii de la guvern… a zis la telefon ca nu citeste nimeni petitiile, ministerul comunicatiilor… nu a raspuns iar muista DE LA M.A.I. CARE ESTE SECRETAR DE STAT SI CARE RASPUNDE (asa ar trebuii) LA PETITII…. ARE DOAR TUPEU… DE SUBLINIAT CA M.A.I. NU A RASPUNS NICI PENTRU OBSTRUCTIONAREA DREPTULUI PETITIONAL…..

1,4 milioane lei. Aceasta este suma cu care s-au achizitionat in 2009 4 vaporase petru navigatie prin Herastrau… numai ca acestea ruginesc deoarece NU corespund normelor de navigatie a Autoritatii Navale Romane, mai mult, acestea NU CORESPUND NICI DATELOR DIN FACTURI……in loc de motor de 90 CP au 10 CP, in loc de motorizare Suzuki… motorizare Jonson…. Etc.

16.380 de lire sterline. Este suma platita de complexul energetic Turceni pentru o mica vacanta a conducerii in anglia. Si alti angajati au fost in vacanta pe banii CE Turceni, cu suma totala de 23.332 lei, este drept… pe continent… in Turcia, Grecia, Portugalia.

14.387.819,59 lei. Suma platita de Posta Romana….. pentru asigurarea angajatilor…. Pentru accidente, boli profesionale, riscuri de sanatate, etc…. cca 4,1 milioane euro…

25 milioane lei. Reprezinta profitul Romexpo… pe 2009, cedat de catre Camera de comert si industrie a municipiului Bucuresti, sub forma a 35% din actiuni catre Camera de comert si industrie a Romaniei…. Condusa de socrul fostului ministru de interne David Cristian, care la radul lui a vandut cota lui voiculescu…. De fapt uneia din firmele lui cu 300.000 lei……

12,2 milioane euro.  Suma ce trebuie platita de statul roman in 2009 pentru anul 2008, drept despagubire pentru abuzurile exercitate de „organele de ancheta” si de judecarorii romani prin incalcarea dreptului la un process echitabil, erori de procedura judiciara, nerespectarea drepturilor petentilor, etc. (asta o constat si eu aproape zilnic… politistii din Constanta dand ordin interlopilor sa ma ameninte, sa ma sicaneze in traffic  sa-mi dea telefoane de amenintare… ultimul apel cu amenintari a fost facut pe fata chiar de un politist… sau asa azis ca este…. de la numarul 0722561111 in 30 iulie 2010, poate ca era….. sau poate ca doar incornorat… dar recent nu am facut sex cu neveste de politist… ultima fiind M. Simona, dar nu este pe gustul meu…. Si atata timp cat ea ma cauta…. Este treaba ei si a lu’ barbat’su ca nu ii sta acasa…. Nu a mea ca ea vrea alti barbati).

6.000 euro. Suma primita de fiecare din cei 5 angajati ai bancii Transilvania (Bacau) pentru ca militienii s-au gandit ei ca sunt destepeti, inteligenti si isteti si iau arestat abuziv… preventiv… pe principiul ca vino tu sa dai o declaratie (de parca esti obligat sa dai declaratie….) si noi, daca nu ne convine te arestam abuziv… ca de retinere… nu aveau de ce… Politia NU a raspuns la solicitarea mea de a specifica masurile luate si  rezultatele anchetei….

1,2 milioane euro. Suma reprezinta prejudicial facut de basescu in 17 dec 2003, in calitate de primar, prin vanzarea FARA a unui studio de piata sau expertise a celor 49% din actiunile municipalitatii  la Victoriei Business Plaza apoi prin actiuni suveica, a vandut si cumparat actiuni cu Bouygues, pentru care francezii au plătit 3 milioane de euro. Tot pe 17 decembrie a răscumpărat şi pachetele minoritare ale APAPS şi Financiara SA. A doua zi, Bouygues a vândut toate acţiunile către Accor pentru 4,2 milioane de euro 
40.086,49 lei. Suma reprezinta plata pentru „servicii de întreţinere a parcului din incinta Complexului Cotroceni“, cu toate ca materialele au fost cumparate separat si ca basanel are in subordine gradinari, florari, etc. (plata pentru luna aprilie 2008, dupa aceea…. sumele nu au mai fost facute publice….).

800.000 euro. Suma reprezinta un fetis al muistei udrea care nedormind noaptea „datorita” datoriilor la banca, a vazut ca la ruda lu’ basanel, primarul Falca de la Arad, este nevoie de o pasarela catre o insulita de la un strand… cu toate ca exista un pod de beton  si acces auto…….  Normal… nu include si dusuri, sau alte instalatii sanitare…. Stil udrea!!!

100.000 euro. Reprezinta tot o scorneala a ministrestei muiste, si anume, sistemul de achizitii electronice…. Nepublicat pentru licitatie cu client asignat natural de muista: Jc Decaux …. Client al muistei, apartinand amantului ei. Politia NU a facut ancheta… iar de la DNA… am primit pe mail o foaie cu antet si stampila…. Probabil pentru a scrie eu ce vreau acolo….

60.000 euro. Reprezinta depagubirea platita pentru moartea domnului Gabriel Carabulea, ce a murit in urma masurilor coercitive aplicate de militienii-politisti, deoarece acestia stiau ei ca Carabulea este hot… numai ca nu stiau ca nu este hot… si ca oricum dovezile NU se obtin prin violenta sau constangeri… decat la militia sau in lumea interlopilor… de unde provin multi politisti si si mai multi politisti, inca au relatii de afaceri sau subordonare… politistii fiind subordonatii. Politia nu a raspuns petitiei mele privind abuzul politistilor in cauza….

1.650 euro. Atat ne costa Iancu Simona, de la ITM Bihor, care cu acesti bani, se plimba cu avionul in weekend, pana la amant si inapoi la service……
3,8 milioane lei. Reprezinta suma cu care Ministerul Amicitiei Si Slugarelii Nationale (a se citii M.A.I.) intretine o associatie (ONG) de care sigur nu ati auzit… pentru ca nu face nimic decat toaca bani…. cu para-n-darat … si anume cum ii spune si numele „Dezvoltarea şi consolidarea Centrului Naţional de Integritate”…. Asa cum scrie si pe masinile politiei….”siguranta si incradere”…. Politia… nu a raspuns la solicitarea mea de a explica pentru ce a dat banii si ce curs au urmat….

p.s. ce dracu mai cauta Mocanu Traian Razvan… in politie…. daca are 40.000.000 lei http://www.politiaromana.ro/declaratii2009/CT/MOCANU_RAZVAN_TRAIAN.HTM sau a „gresit” declaratia ? nuuuuu creeeed!!!

un mail cu link-ul  catre acest post este tris si catre mai, muita udrea su lingatorul de cur prezidential boc, DNA si alte ministere raspunzatoare.

Reclame

Despre conectarenet

Satul de hoti precum basescu
Acest articol a fost publicat în politica. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s