update


udrea dovedeste ca asa cum basanel si ai lui… au dureri in cur si urechi cand e vorba de legislatie… ca daca e musai… se si schimba legislatia……. asa si ea a ordonat ce si cum sa se voteze pentru bucuresteni, in consiliu…. chiar sa se mareasca numarul de angajati.. ..dovedind ca acolo unde este ea se face voia ei si numai a ei…. si nu conteaza cat si cum costa, conteaza doar ce vrea pizda ei.

besescu a afirmat ca kla angajare avea salariul mai mic ca al femeii de servici…u… pai saraca… de aceea cumpara de la basescu, blugi, cafea, tigari….. ca sa aiba de dat la doctori, si sefi….. deoarece avea salariu mai mare….

nu am auzit explicatii sau sa recunoasca ca A FURAT, A FACUT COMERT ILICIT…. A INTRODUS ILEGAL IN TARA MARFA DE CONTRABANDA IN TARA SI ASA A FACUT 1.000.000 LEI SI 60.000 $ PANA LA LOVITURA DE STAT din 21 decembrie 1989.

A MAI ZIS CA ANUAL SE PRODUC PE BANDA 2.000 MEDICI…. pai sa se trateze la ei… nu la spitalul militar sau la Viena…. si a mai spus multe…. iertate sa-i fie pacatele omului bolnav…… ca se crede si credincios… dand mana cu dracu’…….

si a mai aberat multe….. cu intuitia lui…..

Divertis se pregateste de reluarea emisiunii asa ca … desii sunt pupi-n-cur-isti basanei…. cautand sa „combata” cu papadia in mana pe putere si cu spini pe opozitie….. au lansat un clip pe YouTube aici

Reclame

Despre conectarenet

Satul de hoti precum basescu
Acest articol a fost publicat în politica. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s