spam-eri


Sunt unii care care ca cred ca daca ling curul basescian sau udrean… pot supravietuii doar din cacatul ramas dupa „necesitatile fiziologice” a celor doi de mai sus. Partea buna este ca cei doi nu mai au nevoie de bideu sau de hartie igienica. Partea proasta este ca in loc de argumente, la ordinul celor de mai sus… pe mine vor sa ma muste de cur. Cum ar fi cazul unuia cu ip. 91.182.0.161 routat si cu id de mess: blackcat@yahoo.com (data viitoare iti pun IP-ul si restul… cele adevarate, nu cele de fatzada puse si aici). O sa o iau pe urma amicului mai tanar dar cu emisiune tv nocturna si cu reluare la 7 A.M. pe acelasi post tv si pe postul generalist, dupa Razvan si Dani, la orele 10 A.M. si o sa pun ip, adresa de mail etc….

Nu ma provocati… ca si militienii au avut parte de acelasi tratament… ca si curvele platite si din impozitele mele…. ca sa mearga dupa bashescu si acoliti…

SI DA… DORESC SA FAC RAU LU’ BOC, UDREA, VIDEANU, BLAGA, ELENA BASESCU (cea vie), BASHESCU SI TUTUTOR CELOR CE SE TRAG DIN TRAIAN BASESCU…..

mai mult… IN OPINIA MEA, BASHESCU A PLANS…. LA FEL CA LA „DRAGA STOLO…”, LA LOVIREA COPILULUI…CU  „RUSN DINU PATRICIU”…   SI PE UNDE A MAI PLANS… SI II DORESC REINTREGIREA URGENTA A NEAMULUI. ATA NU ARE SI NU A AVUT MAMA SI TATA. DACA SE NASTEA IN UNIUNEA SOOVIETICA… DE UNDE ARE SI pe  „L” ROTUND, SI IL NASTEA MUMASA PRIN ANII ’30-’40,  RECLAMA PROPRII PARINTI CA SUNT INAMICI AI POPORULUI  SAU ELEMENTE ANTISOCIALE ORI ELEMENTE RETOGRADE, LA CINE CONDUCEA NKVD-ul.. pe atunci.

Reclame

Despre conectarenet

Satul de hoti precum basescu
Acest articol a fost publicat în politica. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s