Infractorul Iacob Marius, protejat pana la dumnezeu

preambul:

DACA MAMELE ACESTOR INFRACTORI, IN „HAINA STATULUI” AR FI FACUT AVORTURI MAI MULTE, ORI MAI PUTIN DUREROS SI RISCANT, AR FI FACUT SEX ORAL SI AR FI INGHITIT SPERMA…  am fi avut ceva sanse sa ne fie mai bine….

Un incompetent, Iacob Marius, un „bufnitz”, un lingau de cur proaspat cacat, un incompetent, ce face subiectul si al unei plangeri contra lui, formulata de mine, care stie sa ameninte pe cei ce nu vor sa accepte cretinitatile lui, dar cu limba intre picioarele bascetbalistei, a morarului, a basanelului, a elodiei, pe care probabil o tine ascunsa in pivnita lui, numai ca sa justifice banii cheltuiti in ancheta cu ea in viata (normal ca nu cred ceea ce a spus mai sus, pamfletarul… dar am inceput sa am indoieli in credinta mea … J) 😛 ), vorba lu’ Toma Caragiu in Mefisto

 

Nimereste cate unu’, o slujba brasa,cu… leafa mare, cu…. Hmm….. nu-i vorba, ca si munceste, ….. munceste da, pleaca cu o hartie la semnat la ora 8 si se intoarce la birou la ora 3,…. Si-i merge, merge. .. toti se intreaba, ma, cine-l tine pe asta ‘mbrate… dracu’ stie… v-o juuur, v-o juur ca nu stiu nimiiic…. Insa ei, iei… stiu toti, dar tac, … tac..tac, pentru ca tacerea-i de aur. Vorba unui corespondent voluntar, care a fost transferat la cerere… cererea sefului……………….. Pe vremuri, fiecare breasla, avea cate un patron, inn.. calendar, … carciumarii ii aveau pe sin’Petru si Mihai,.. pompierii pe sss Ilie, astia din birou il au pa SFAANTUL SCAUN. Sii nu se mai lipesc de el, NICIODATA.

Cacatul asta, cu toate ca am depus plangere impotriva lui, formuleaza raspuns la plangerile mele… el stie una si buna… articolul 222

Fie ca ceri autosesizare, fie ca ceri altceva.

Sa-i explic cacatului incompetent.

Probe:

Pai mai cacatule… cand formulez plangere ca nu am primit raspuns la o solicitare sau o plangere… vrei sa intru eu in registratura guvernului

sa-ti arat ca nu am primit raspuns? (am formulat o solicitare de a-mi comunica guvernul, ministerul comunicatiilor, cel de finante, etc.

date privind cheltuielile si justificarea lor in achizitia de telefoane, tablete, laptop-uri, abonamente, licente, etc… ce a facut subiectul si articolelor

https://conectarenet.wordpress.com/2013/04/15/cheltuieli-publice/

https://conectarenet.wordpress.com/2013/04/15/cetateanul-intreaba-nimeni-nu-raspunde/

https://conectarenet.wordpress.com/2013/04/16/guvern-si-cheltuieli/)

calitatea in care se face plangerea:

pai… de cetatean, care vrea, pentru ca are dreptul, sa stie… ca fac astia cu banii….. ce zici de asta … bai cacat

descrierea faptei:

pai… „ii dascrisa” nu au raspuns

cnp, domiciliu,etc.

sa mori tu… „anonima, daaar o semnez…” pai ai dobitocule, care esti dobitoc, datele mele

mijloace de proba…?????????????????

Si mai are asta ceva…. Conflict de interese… nedeclarate… face reclama la firma XEROX, dupa cum scrie si in „docoment”

Bai frate… nu se ofera nimeni sa-mi faciliteze moartea astora?

text integral:

Mefisto

Autor : Toma Caragiu
Dar ce vă miraţi, eu sunt mefisto, mefisto… Adică dracul. Nu ştiu dacă vă mai amintiţi dar anul trecut am visat că am ajuns în rai. Anul ăsta m-am mutat mult mai jos.

Nu ştiţi ce ponoase trag acuma ca drac. Dacă aş fi ştiut, dacă aş fi ştiut… Cum face vreo unul vreo prostie gata şi scuza. Nu e el de vină săracul, dracu l-a pus. Eu? Eu, nu ştiu, vă dau cuvântul meu de onoare că aflu faptul petrecut după ce s-a consumat. Şi nu ştiu atunci de ce mă amestecă pe mine.

Nimereşte câte unul o slujbă grasă, cu leafă mare, cu… Şi nu-i vorbă că şi munceste, şti, munceste, da. Pleacă cu o hârtie la semnat la ora 8 şi se întoarce la birou la ora 3. Şi îi merge, îi merge. Toţi se-ntreabă – mă, cine-l ţine pe ăsta în braţe. Dracu ştie… Vă jur, vă jur că nu ştiu nimic. De unde… Însă ei, ei ştiu toţi. Dar tac, tac pentru că tăcerea e de aur.

Vorba unui corespondent voluntar care a fost transferat la cerere, la cererea şefului. Pe directorul unei fabrici de mezeluri cică l-a pus dracu să fabrice numai parizer. Eu l-am pus? Da ce, eu n-aş mânca şi altceva. Că umbli după o felie de şuncă până de m-am înţercat cu copii.

Am auzit odată o discuţie între doi pământeni. Zice unul: Bă! M-am întâlnit la cucuieţii din deal cu cineva de la conducerea ministerului! Fugi că minţi, zice celălalt. Cineva din conducerea ministerului la cucuieţii din deal n-a văzut nici dracu! Ăsta avea dreptate, să mă aghesmuiască cel de sus dacă l-am vazut pe teren.

Pe vremuri fiecare breaslă avea cât un patron în calendar. Cârciumarii, îi aveau pe sf. Pentru şi Mihai. Pompierii l-aveau pe Ilie. Ăştia din birou l-au pe sfântul scaun şi nu se mai dezlipesc de el niciodată.

Mi se mai spune şi talpa iadului. Eu? Păi fac unii nişte pantofi îi porti o zi două se dezlipeşte talpa şi pe urmă umbli ca ăla din romanul Zaharia Stancu. Că pantofii aleluia. Pardon de aleluia că vorba asta vine de la echipa adversă.

Apropos de echipa adversă m-am întâlnit într-o zi cu ăl de sus negru de supărare. Dar ce s-a întâmplat doamne? Auzi mă… L-au găsit pe unul cu 100 kg de undelemn în cămară şi-au dat vina pe mine. E cum, pe matale doamne? Da, a zis că-i trebuie pentru candelă. Ce-ai de gând cu ăsta doamne? Păi eu zic să-l iei tu. Îl iau doamne, îl iau, te servesc.

Auzi, zice, am fost într-o zi la o expozitie, stătea un tânăr în faţa unui tablou. Se uita, se uita, se uita şi zicea: dracu să mă ia dacă înţeleg ceva. Zice cineva, păi dacă vrei să înţelegi citeşte şi tu cronica. Ia cronica şi o citeşti. Demitizarea exaustivă şi relational cadoc. Incongruenţa fenomenologică şi introspectiv cromatic. Adică, l-a căutat pe dracu şi l-a găsit pe ta-su. Şi parole d’honour, eu n-am pictat niciodată în viaţa mea. Şi tata, săracul, pe căldura aia numai de cronică plastică nu-i ardea.

Am uitat să vă spun că unui tartar bătrân de la I.A.D. îi s-au aprins călcâiele după un drăcuşor de fată. A gonit-o din casă pe tartoriţa lui şi s-a mutat cu diavoliţa. Într-o zi când s-a întors pe neaşteptate de la băi, de la Pucioasa, a deschis uşa şi a văzut pe dracu gol… gol. A vrut să dea buzna dar n-a putut să intre pe uşă din cauza coarnelor. Şi să mai zici că nu e dracu chiar atât de negru. E, sigur că nu e negru, e blond.

Sau, cum am auzit eu pe unul care fugea de muncă că subsemnatul de tămâie. A făcut el ce-a făcut şi-a ajuns la dracu-n praznic. Cică s-a făcut frate cu mine, aiurea! S-a făcut frate cu mine până a trecut puntea. Acolo ca ocupaţie principală mă trăgea pe mine de coadă şi într-o zi l-am auzit la un post de radio făcând că toţi dracii. Culmea ie că tot mie mi-au ieşit vorbe, cică şi-a vândut sufletul dracului. Nu e adevărat, l-a vândut ălora pe treizeci de arginţi. Cică şopul scuză mijloacele. Pteu drace!

Eu aş mai fi stat de vorbă cu dumneavoastră dar la noi aztăzi este meci mare, foarte mare. FC Iadul contra FC Raiul. O să spuneţi că noi n-avem nici o şansă pentru că toţi jucătorii buni sunt în rai. Da, dar arbitri…

Reclame

Despre conectarenet

Satul de hoti precum basescu
Acest articol a fost publicat în politica. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Infractorul Iacob Marius, protejat pana la dumnezeu

  1. Pingback: ▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ █ 100 % | Parerea mea

  2. Pingback: intrebari | Parerea mea

  3. Pingback: Despre mafie, mafia „legala” | Parerea mea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s