Selaru, un infractor ce va apara spatele altui infractor, Basescu


In Romania, sistemul mafiot, cu toate ca nu prea se vorbeste despre el, functioneaza mult mai bine decat in tari „cu traditie”.

Principiile:

Dezbina si stapaneste

Corb la corb nu-si scoate ochii

Rechinii se mananca intre ei

Nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard

Si altele, sunt ridicate la rang de stat si imbinate intr-un mod pe care Machiavelli, cu siguranta, il invidiaza iar mafia americana din timpul prohibitiei impreuna cu Al. Capone, par a fi kindergarten (gradinita de copii) pe langa organizarea de la noi iar mafia rusa… are ce invata de la noi.

Politia organizata pe structura mafiota, parchetele… asisderea, etc.

Cum se poate asta? Pai, sa incepem cu RAJA, RADET, TAROM, METROU, CFR, AUTORITATEA NAVALA ROMANA, OPC, NUCLEAR ELECTRICA, drumuri, autostrazi, etc.. numire politica pe functie… PENTRU CE? RASPLATA POLITICA. De parca daca este director de la putere, este apa mai calda, mai curata, si mai ieftina, biletul mai ieftin, trenul fara intarziere, soseaua fara gropi, sau nu mai cumpara masini scumpe pentru cur-urile lor, anual, etc.. un asemenea director, trebuie sa re-rasplateasca politicul, de la oameni ce merg la miting, trecand prin pixul de 30 bani achizitionat cu 30 lei si pana la masina cu care merge nevasta ministrului la piata dar si prin contracte cu „licitatie” unde caietul de sarcini este cu dedicatie sau cu energie la pret minim, vanduta prin ALRO.

Se schimba guvernul… alte telefoane, alte tablete, alte laptop-uri… masini, cumparate, cum oare, ca mie nu mi-au raspuns cei in drept sa formuleze raspuns.

Si in increngatura asta, sistemul mafiot rasare…. Si uite asa… dupa ani si ani, cand un om iti devine indizerabil, il condamna, cum au facut si cu Becali, ca aceleasi probe… au fost inca de la inceput, dar pana una alta, terenurile lu’ Becali, nu erau ale statului, in schimb, exista un complet de judecata, ACELASI, ACELASI MEREU, care, atunci cand este solicitarea, el „judeca” si condamna.

Nici un prieten al lui Basescu, care intretimp a devenit din prieten, ….”prieten” nu a ramas „nerasplatit”. Si cum timpul se scurge, in defavoarea lui, trebuie sa-si asigure spatele. Cum? Numind oameni in functii unde are nevoie, pentru ca Basescu, prin interpretarea frauduloasa a legii si a constitutiei, chiputile, este imun… pai era imunitate politica, nu economica si mafiota. Bun, pe cine numesti… ca nu poti sa numesti imaculati… pe aceeia ii omori sau ii sinucizi, unu moare ortavit, altul cade din pat tocmai la parterul blocului, etc., si asa le dai si un semn” este bine domnule ministru?” cum spunea Basescu….

Si asa… numesti pe functie pe unul care are si paduchi sicapuse si altele… ca in cazul in care nu executa ordinul exact, intocmai si la timp sa-i scoti dosarul… ca daca nu mai este presedinte se presupune ca nu mai are putere.. aiurea, o are dosarul . Kovesi, Morar, Selaru, Iacob, Olaru si multi altii sunt in situatia asta, la radnul lor, au alte asemenea specimene sub ei.

Din constitutie:

ARTICOLUL 16

(1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.

(2) Nimeni nu este mai presus de lege.

(3) Funcţiile şi demnităţile publice, civile sau militare, pot fi ocupate, în condiţiile legii, de persoanele care au cetăţenia română şi domiciliul în ţară. Statul român garantează egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi pentru ocuparea acestor funcţii şi demnităţi.

(4) În condiţiile aderării României la Uniunea Europeană, cetăţenii Uniunii care îndeplinesc cerinţele legii organice au dreptul de a alege şi de a fi aleşi în autorităţile administraţiei publice locale.

ARTICOLUL 21
(1) Orice persoană se poate adresa justiţiei pentru apărarea drepturilor, a libertăţilor şi a intereselor sale legitime

(2) Nici o lege nu poate îngrădi exercitarea acestui drept.

(3) Părţile au dreptul la un proces echitabil şi la soluţionarea cauzelor într-un termen rezonabil.

(4) Jurisdicţiile speciale administrative sunt facultative şi gratuite.

ARTICOLUL 22
(1) Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate.

(2) Nimeni nu poate fi supus torturii şi nici unui fel de pedeapsă sau de tratament inuman ori degradant.

ARTICOLUL 28
Secretul scrisorilor, al telegramelor, al altor trimiteri poştale, al convorbirilor telefonice şi al celorlalte mijloace legale de comunicare este inviolabil.

ARTICOLUL 29
(1) Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă. Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credinţă(2) Libertatea conştiinţei este garantată; ea trebuie să se manifeste în spirit de toleranţă şi de respect reciproc.

ARTICOLUL 31
(1) Dreptul persoanei de a avea acces la orice informaţie de interes public nu poate fi îngrădit.

ARTICOLUL 47
(1) Statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică şi de protecţie socială, de natură să asigure cetăţenilor un nivel de trai decent., contrare convingerilor sale.

In fapt, la noi:

Minciuna este temelia bunelor maniere.
(Crips)
Şi, în fond, ce este o minciună? Adevărul mascat…
(Byron)
Minciuna este un mijloc elementar de autoapărare.
(Sontag)
Minciuna-i suplimentul de viteză pe care-l plăteşte puterea pentru ca masele să rămână (numai) cu adevărul.
(Costel Zăgan)

Minciuna este adevărul din care a fost extrasă esenţa.
(Teompa)

Constitutia noastra precum si legea, nu mai au spirit ci, doar litera, foarte interpretabila, mereu in favoarea lor. Basescu de la pupitrul prezidential, trecea peste sentinte definitive ale instantei… fara ca procurorii sa se autosesizeze… daca este o lege… de care nu are chef, nu mai cumpara hartie igienica, pentru el fiind un sacrificiu prea mare sa se stearga cu legea la cur, ca nu este fartie in 4 straturi cu desene si parfumata si de bideu nu a auzit, cheama un sef de parchet sa-l stearga cu limba la cur si-i da legea la schimb sa se stearga seful de parchet cu ea la cur… care.. daca tot are 4 coaie cu ale lui Basescu (sau o pereche la Kovesi), nici el nu o foloseste, cheama subalternul sa fie si el lins in cur.. acesta la fel, cheama un procuror..si tot asa, pana la ultimul, care zice ca mai bine ia si el o spaga, si-si cumpara hartie igienica si arunca legea la cos.

Sunt curios sa aflu, si cum de a ajuns din sergent major, locotenent colonel (retras gradul de catre USL), probabil vizand o functie militara in parchete, si la care avansare ilegala in grad (e bine dom’ Selaru? E bine?)… nu s-a autosesizat nici un justitiar de la BOC, UNGUREANU sau alt basist. Daca legea tot nu interzice… pe cand o auto-proclamare in „Dumnezeu”? sau asteapta sa moara Dumnezeu sa-i ia locul… ori vrea sa fie uns? E bine domnule Zeus? E bine?
Selaru, purtator de biblie la referendum, pierzator de dovezi si probe in dosare importante si altele, „puscariabil” cum spune Basescu, este pe cai mari, si fara sa fi judecat in viata lui o cauza, o sa fie unu din cei ce vor judeca dosare printre care si ale lui BASESCU, INTRUCAT O SA FIE UNS, ca si Morar, judecator. Un la o curte, altul la alta curte… Selaru a ales inalta curte de casatie si justitie….. devenita apanaj politic.

SA TOT AVEM INCREDERE IN JUSTITIE….. astept sa-i vad si pe ceilalti… in ce functii vor fi unsi.

Reclame

Despre conectarenet

Satul de hoti precum basescu
Acest articol a fost publicat în politica, Uncategorized și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Selaru, un infractor ce va apara spatele altui infractor, Basescu

  1. Pingback: ▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ █ 100 % | Parerea mea

  2. Pingback: intrebari | Parerea mea

  3. Pingback: Despre mafie, mafia „legala” | Parerea mea

  4. Pingback: Astept rezultatele anchetelor | Parerea mea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s