Legalitate… ilegala in constructii


Dumitru Razvan Durlea, cccccccccccccccccc Constanta, adresa de corespondenta si contact tel. 0cccccc5, mail cccccccc@com, solicitand expres contactarea numai pe adresa de corespondenta si  tratand drept abuz, hartuire, intimidare, contactare neconforma, raspuns neconform, etc. orice alta forma de contact sau contactarea ori formularea unui raspuns de catre persoane impotriva carora am formulat plangeri ori institutii non-grata prin reprezentantii sai ce au dovedit ca fac abuzuri, acte de intimidare, tratare partinitoare a plangerilor ori au mintit sau au protejat angajatii ce au mintit ori au produs acte de abuz, sperjur, intimidare, subminarea a economiei nationale, sabotaj, etc. . Raspunsul, obligatoriu, trebuie sa cuprinda continutul plangerii mele, antetul institutiei, semnatura olografa, stampila, nume in clar olograf si tiparit, functia ocupata si raspuns punctual cu citat, inainte de formularea unui raspuns, solicit expres, in temeiul legii, comunicarea numarului de inregistrare aferent  petitiei, plangerii, etc..

formulez plangere  impotriva:

primarie localitatea Valu lui Traian, jud. Constanta, a primarului in functie, a personalului ce au in sarcina verificarea constructiilor, a proiectelor si a celorlalte aspecte legate de legalitatea si respectarea proiectelor ori a documentatiilor ce tin de demolarea, modernizarea, consolidarea construirea de imobile ce apartin proprietarilor de teren in localitatea mai sus mentionata, printre care si numitul GEMUR Emin si proprietarul terenului si a imobilelor situate la adresa str. Constantin Pariano, nr. 60 din localitatea mai sus mentionata, pentru fapte de coruptie, dare/luare de mita, fals in inscrisuri oficiale, private si publice, perpetuare in fals, neverificarea elementelor reclamate, falsificarea documenteler oficiale.

In fapt, numita Teodorescu Mihaela, a apelat la un om ce se pricepe la proiectare, dar care neavand drept de semnatura si vizare a proiectelor, a intocmit proiectul si a folosit o relatie ce a asumat proiectul si cotele aferente dupa care Teodorescu Mihaela a apelat la firma Blue Piramyd srl, pentru demolarea garajului din tabla, existent, si mansardarea imobilului existent, in fapt imobilul a necesitat subzidiri, turnarea unor piloni de rezistenta, demolari partiale, etc. si construirea unei mansarde, fara ca aceasta firma sa fie folosita si la instalarea retelei de aductiune apa, retea sanitara, retea de termoficare si retea electrica, montare centrala termica, panouri solare, ferestre termopan si usi acces, constructie gard, unde au fost folosite alte firme. Intrucat firma de constructii si antepriza la studierea proiectului a vazut ca se depaseste gradul de ocupare legal, intrucat la construirea imobilului secundar conform proiectului (cel folosit la constructie nu cel vizat de catre primarie), „anexa”, o casa cu suprafata de ~49mp la care se adauga platforma din fata „anexei” in suprafata de ~26mp, fundatia fiind de o adancime de 120cm pe toata suprafata exterioara a „anexei” si continuata pe exteriorul platformei betonate precum si pe interiorul „anexei” pe doua axe perpendiculare, mediane „anexei” si aferenta zidurilor interioare, construite ca si imobilul principal si „anexa” din BCA. De asemenea, pe langa depasirea gradului de ocupare, constructiile, nu respecta nici cotele din proiect, atat grosime ziduri, marime ferestre, scara interioara pentru acces mansarda, gard exterior, stalpi de rezistenta interiori la mansarda, ancorarea stalpilor de rezistenta la mansarda, in proiect in 4 puncte pe fiecare terminatie, faptic in 3 puncte si la sol cu ancorare din lemn si cuie… nu cum era prevazut in proiect, camera centrala termica neprevazuta in proiect si centrala termica fara proiect, instalatia electrica fara proiect precum si cea sanitara si de incalzire. De asemenea, nu au fost respectate date privind placarea, culoarea, ornamentarea imobilului. Date fiind cele de mai sus, precum si raspunsul celor de la primarie, precum si informatiile pe care le detin de la Teodorescu Mihaela, aceasta s-a folosit de interpusi pentru a primi aprobarile necesare si a oferit mita pentru acestea, celor ce trebuia sa avizeze documentele necesare, dat fiind raspunsul primit de la primaria in cauza privind cele semnalate de mine, in fapt neverificand starea faptica precum si formularea primita pe mail:


buna ziua

      Va atasez raspunsul pe care l-am expediat si catre ISC tot in urma unei reclamatii depuse de dvs. In privinta numarului de inregistrare, acesta are rolul de a dovedi faptul ca petitia dvs a fost inregistrata la primarie. Chiar dupa depunere, dvs ati primit un mail oficial care v-a confirmat primirea, asa ca nu am considerat necesara trimiterea numarului de inregistrare si nici dvs nu ati solicitat expres acest lucru.

       Data fiind corespondenta puratata cu dvs pana in anul 2011, coroborate cu reclamatia facuta pe mail-ul instituiei, faceti referire la detalierea unor finisaje tip zugraveli, lambriuri, modalitatea de ornamentare a tamplariei exterioare si a finisajelor exterioare, specificand ca acestea nu corespund proiectului, motiv pentru care dorim sa va specificam faptul ca de la momentul receptiei si pana in prezent , aceste finisaje puteau fi inlocuite ori de cate ori nevoia o cerea, fara ca proprietarul imobilului sa solicite emiterea unei noi autorizatii de construire.

       Nu intelegem interesul dvs pentru aceasta constructie, insa va comunicam ca pana la momentul receptionarii, acest imobil a fost edificat cu respectarea legii, fapt constatat si de ISC in urma sesizarii dvs din anul 2011. Avand in vedere ca nu exista modificari pana in prezent si ca nu intelegem interesul dvs de a depune reclamarii in mod constant pe aceleasi nereguli deja verificate, nu exista procedura normala sa verifici un imobil din doi in doi ani.

       Acest raspuns atasat ar fi trebuit sa ajunga la dvs la scurt timp dupa depunerea cererii, insa acest lucru nu s-a intamplat din cauza unei erori tehnice pentru care ne cerem scuze.”

Nu fac decat sa-mi intareasca  convingerea ca acestia sunt mana’n-mana, intrucat la plangerea din 2011 nu am primit raspuns, la cea din 15 mai 2013… erroare tehnica.. si tot asa… dar nici la raspunsul actual, cei in drept din cadrul primariei, nu fac specificari si nu produc dovada celor sustinute. Eu detin fotografii cu EXIF incorporat, inca din 2007 de la inceputul lucrarilor, ce produc proba ca aceste imobile, NU au suferit modificari, aceste incalcand din start datele din proiect, si chiar daca prin absurd, ar fi suferit modificari, cu atat mai mult Primaria si cei in drept trebuiau sa ia masurile necesare, ceea ce nu s-a intamplat. Teodorescu Mihaela este o protejata a politiei locale prin Sivriu Marian si alti sus-pusi din politia judeteana si de la sectia 3 si 4 precum si protejata unor procurori, casa, imobil de locuit si casa „anexa” din Valu lui Traian, fiind construite de la inceput cu scop de locuinta (pe actele de identitate are domiciliul in str. A.S. PUSKIN 18 Constanta), iar „anexa” pentru a creste caini, sumele necesare constructiilor avand provenienta, un credit de 53.000 euro (in mana), 20.000 euro de la parintii ei, 54.725lei furati cu complicitatea politiei si a parchetului de la POPA Danut Puiu, ~180.000 euro de la mine, pe care politia Valu, politia sectia 4, parchetul, se fac ca nu o vad, cu documente de justificare… (faianta, gresie, parchet, tubulatura, gard PVC, utilare casa, etc.)

Dat fiind cele de mai sus, solicit demararea unei anchete, in urma careia, probail, ca de obicei, nu ve-ti face nimic, ca este vorba de protejarea infractorului in forma suprema in Constanta, dar eu sper ca poate … odata, se v-a incepe urmarirea penala impotriva impostoareai Teodorescu Mihaela, si poate ca primaria, dupa ce raspunde pentru abuzurile ei si vor intra in legalitate, poate o obliga pe Teodorescu Mihaela sa demoleze „anexa” si primaria, prin reprezentanti ce nu primesc mita, vor evalua corect constructiile.

Si normal, impreuna cu documente, in urma raspunsului formulat de procurorii protectori, voi face contestatie, si voi publica pe net inca o marsavie marca Teodorescu&company.

Reclame

Despre conectarenet

Satul de hoti precum basescu
Acest articol a fost publicat în politica și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s