Inca o plangere penala, care NU o sa primeasca raspuns


Dumitru Razvan Durlea, cccc Constanta, adresa de corespondenta si contact tel. 0cccccc5, mail cccccc@cccil.com, solicitand expres contactarea numai pe adresa de corespondenta si  tratand drept abuz, hartuire, intimidare, contactare neconforma, raspuns neconform, etc. orice alta forma de contact sau contactarea ori formularea unui raspuns de catre persoane impotriva carora am formulat plangeri ori institutii non-grata prin reprezentantii sai ce au dovedit ca fac abuzuri, acte de intimidare, tratare partinitoare a plangerilor ori au mintit sau au protejat angajatii ce au mintit ori au produs acte de abuz, sperjur, intimidare, subminarea a economiei nationale, sabotaj, etc. . Raspunsul, obligatoriu, trebuie sa cuprinda continutul plangerii mele, antetul institutiei, semnatura olografa, stampila, nume in clar olograf si tiparit, functia ocupata si raspuns punctual cu citat, inainte de formularea unui raspuns, solicit expres, in temeiul legii, comunicarea numarului de inregistrare aferent  petitiei, plangerii, si fascimil prima pagina, etc.. Documentul in cauza este formulat in nume propriu, considerandu-ma parte vatamata.

formulez plangere penala impotriva numitului Alexandru Niculae, ocupant al functiei de purtator de cuvant in cadrul poltiei Bucuresti, privind fapte de fals in declaratii publice, acesta afirmand azi, 05 iulie 2013, ca au fost emise mandate de aducere privind cercetarile (ancheta) demarate in nerebulilor de la B.A.C. 2013, ca mai apoi sa declare ca au fost amanate audierile. faptele au fost relatate si de presa scrisa, audio si video, un exemplu fiind relatat la in pagina web http://www.antena3.ro/romania/scandalul-mitei-la-bacalaureat-parchet-nu-s-a-renuntat-la-audierea-elevilor-de-la-bolintineanu-220212.html

http://www.antena3.ro/romania/ministrul-justitiei-explica-actiunea-de-la-bolintineanu-procurorul-a-administrat-acest-dosar-cum-a-crezut-de-cuviinta-220231.html.

 Date fiind inregistrarile cu relatari si declaratiile de presa, consider ca-mi sunt lezate interesele prin actiuni de dezinformare, abuz in serviciu, declaratii de presa mincinoase, etc. Consider ca acest individ trebuie demis in cazul in care continutul declaratiilor ii apartine iar in cazul in care superiorii acestuia au implicare si acestia trebuie sa fie sanctionati si scosi din functiile respective. Deasemenea solicit explicatii privind actiunile de intimidare asupra parintilor si elevilor, acestea putand avea urmari psihologice asupra copiilor si celorlalti implicati, politia DGA, procurorii uitand de preventia unor asemena fapte ce sunt anchetate in prezent. Se prefigureaza inca o ancheta… din care, „cu onor” polita romana isi arata incapaitatea, exceptie desfasurarea de forte in stil mafiot. Solicit celeritate si raspuns in termen legal, intrucat aveti „bunul” obicei de a nu face decat sa acoperiti infractorii, fie politisti, fie procurori… si sa raspundeti, niciodata, ca pana in prezent.

deasemenea solicit identificarea specimenului uman, burtos, cu camasa alba si dungi late albastre verticale si orizontale, cu par scurt si ceafa grasa precum cea de porc, prezent la liceul „Dimitrie Bolintineanu” din sectorul 5 Bucuresti, care fara sa se legitimeze,  refuzand sa se legitimeze, intervenea asupra cetatenilor dar si identificarea politistilor prezenti impreuna cu el si sa-mi comunicati numele si datele lor, necesare pentru a porni o actiune in instanta impotriva lor. aveti si imagini captura atasate acestui mail.

Deasemenea solicit ancheta privind modul de gestionare si coordonare a actiunilor politistilor si procurorilor pezenti si comunicarea documentelor legale ce au fost emise pentru desfasurarea actiunii.

In cazul in care in termen de 30 zile nu comunicati datele anchetei, m-a vad nevoit sa actionez in instanta ministrul, seful politiei, parchetul si celelalte institutii implicate.

Pentru orice eventualitate… si pe net, publicat

mail cu plangerea aferenta, expediat catre politie, parchet, guvern, etc

Reclame

Despre conectarenet

Satul de hoti precum basescu
Acest articol a fost publicat în politica și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s