▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ █ 100 %


update

Preambul:

PRIN LEGE, fiecare cetatean, este considerat un potential si posibil infractor…. adica prezumtia de nevinovatie este doar pe hartie.

Hotului de hot ii este frica, asa ca guvernantii au inventat sute de institutii de control, singurii exceptati sunt presedintele si oamenii puterii.

Organele de control intern, sunt in proportie de 95% manjite… asa se face ca numai in cazuri extreme, transpira ceva sau se afla, OFICIAL, ca sunt politisti corupti, procurori corupti.. etc. si abia atunci se face o ancheta, care de obicei are urmari…. de rahat… ca cacatul este mai presus de rahatul lor.

La BCCO Constanta…. si la fel in institutiile de acest gen din tara, sunt numiti sefi, oameni scoliti in a fi infractori cu acte, proveniti din timpul regimului comunist, care anchetau, manipulau, condamnau si stapaneau, in forma mafiota sistemul represiv.

Fiind un sistem mafiot, de obicei, acestia erau scoliti in familie, parintii lor fiind in foarte multe cazuri PRECURSORI ai copiilor.

Fratele tenismenului ANDREI PAVEL, seful BCCO Constanta, provine din acest gen de familie. tatucul lor fiind „melitian” cu state vechi, spaima carciumarilor si a celorlalti, fie ca aveau ceva pe constiinta sau nu…. „INFRACTORI ESTE TOTI” spunea acesta… oare se includea si pe el?

Romania are prea multe organe de control si din ce in ce mai „STAT IN STAT” mai de nestapanit si mai de necontrolat.

tot mai multi infractori se fac procurori si politisti. Tot mai multe curve se fac si ele procurori sau politisti ori judecatori… asta daca nu raman la stadiul de neveste de burtosi care-si vad pulile doar in oglinda ori cu lupa, multi cu tendinte homosexuale, care considera ca daca ei au orgasm.. au si prefacutele de curve.

Ce este curios… este ca marii anchetatori… nu au habar de retelele de neveste nesatisfacute… ce gasesc barbati care sa le futa si care, fiind in acceasi oala, isi imprumuta amantii sau fac sex in trei… sa se simta si ele futute.

Cu ceva timp in urma, am futut cateva din acestea… dornice la extrem de pula si orgasm. un „comisar” de la judeteana, a incercat sa afle pe usa din dos, daca m-am futut cu nevasta lui…… in urma unui schimb de replici la telefon… i-am spus ca am senzatia sa m-am futut cu nevasta lui si acum incearca sa fabrice o razbunare…. de atunci nu m-a mai sunat…. este bine dom’ mocanu, este bine? nu cred dom’ comisar…. ca si nevasta-ta… tot politist… si nu se stie cum…. si tot asa si la altii.

Avantajul sexului cu reteaua asta de curve (nu prostituate), este ca sunt discrete… curate… si-si fac analize des, plus ca sunt foarte fidele…. amantului…

final update

……………..

Ancheta procurorilor DNA în ceea ce îi priveşte pe cei trei ofiţeri ai BCCO Constanţa scoate la iveală un sistem corupt în care şefii de la Bucureşti sunt cadorisiţi săptămânal de subalternii din teritoriu pentru ca aceştia din urmă să îşi păstreze funcţiile

» După bătaia primită de investigatorul sub acoperire al DNA, procurorii anticorupţie au conexat mai multe dosare în care sunt vizaţi mai mulţi chestori din Poliţia Română şi Ministerul de Interne

» Printre documentele obţinute de anchetatori în mega-dosarul şpăgii primite de şefii Poliţiei se numără şi o listă pe care sunt trecute şase nume de chestori şi oameni importanţi din Ministerul de Interne alături de mai multe „cadouri”: peşte, sticle cu vin, sticle cu whisky, dar şi o posibilă achitare a unei rate bancare

» În capul listei se află numele chestorului Florentin Robescu, adjunct al şefului IGPR, urmat de chestorul Claudiu Vasile Cucu, şeful Direcţiei Combatere a Crimei Organizate, comisarul şef Liviu Ungureanu, chestorul Cătălin Dragotă, chestorul Tache Bocăneală şi Constantin Bolboşanu, adjunct al şeful DCCO

» Anchetatorii au indicii precum că bileţelul ar proveni de la Constanţa, motiv pentru care au dispus o expertiză grafologică pentru stabilirea celui care a scris lista „ruşinii”


Doar ce este pe lista sa fi ajuns la cei patru chestori?!

Ancheta procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie în ceea ce îi priveşte pe cei trei ofiţeri ai Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Constanţa scoate la iveală un sistem corupt, unde şefii de la Bucureşti sunt cadorisiţi săptămânal de subalternii din teritoriu pentru ca aceştia din urmă să îşi păstreze funcţiile. După ce un agent sub acoperire al DNA a fost bătut în mini-vacanţa de 1 Mai de trei ofiţeri de la Crimă Organizată Constanţa, procurorii DNA au conexat mai multe dosare în care sunt cercetaţi mai mulţi şefi din Poliţie, suspectaţi că ar fi primit mită de la subalternii din teritoriu. Potrivit unei anchete desfăşurate de reporterii de la enational.ro, presupusa anchetă desfăşurată de investigatorul sub acoperire snopit în bătaie de ofiţerii BCCO Constanţa era doar un paravan pentru o operaţiune mult mai amplă, „tentaculele” grupului infracţional ajungând la cel mai înalt nivel din Poliţie şi Ministerul de Interne. Mai mult, la Constanţa, procurorii anticorupţie ar fi audiat deja mai mulţi ofiţeri de la BCCO Constanţa care ar fi lucrat cu cei trei ofiţeri arestaţi la Bucureşti

Lista „ruşinii”

Printre documentele intrate în posesia procurorilor anticorupţie care se ocupă de mega-dosarul în care sunt cercetaţi şefi din Poliţie şi MAI se află şi o listă care ar fi fost întocmită de oficiali ai BCCO Constanţa şi pe care este aşternut negru pe alb numele mai multor chestori şi şefi ai Poliţiei Române, alături de mai multe „cadouri” săptămânale pe care aceştia le-ar fi primit. În capul listei se află numele chestorului Florentin Robescu, unul dintre adjuncţii inspectorului şef al Inspectoratului General al Poliţiei Române, care ar fi trebuit să primească peşte (crap), o cutie cadou, dar şi vin. Pe locul al II-lea se situează chestorul Claudiu Vasile Cucu, şeful Direcţiei Combatere a Crimei Organizate, care ar fi trebuit să primească peşte şi vin. Pe poziţia a treia se află comisarul şef Liviu Ungureanu, din cadrul IGPR, cadoul fiind reprezentat de o sticlă de whisky şi patru sticle de vin. Următorul pe listă este chestorul Cătălin Dragotă, fost şef al Poliţiei Capitalei şi actual şef al Direcţiei de Ordine Publică din IGPR, care ar fi trebuit să primească peşte şi vin. Pe locul cinci se situează chestorul Tache Bocăneală, fost adjunct al şefului IGPR, care este trecut pe listă cu o sticlă de whisky, dar şi cu cuvântul „Ţiriac”, motiv pentru care anchetatorii au luat în calcul chiar şi o posibilă achitare a unei rate bancare. Ultimul pe lista „ruşinii” este adjunctul şefului DCCO, Constantin Bolboşanu, cadoul său fiind reprezentat de o sticlă de whisky şi de un pachet cu peşte (şalău). Cât despre document, acesta a fost trimis la un laborator pentru a fi expertizat grafologic, astfel încât anchetatorii să afle cui aparţine scrisul şi dacă într-adevăr bileţelul aparţine ofiţerilor BCCO Constanţa. Şeful Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Constanţa, comisarul-şef Aurelian Pavel, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere oficial.

Alin TARNOVSCHI

……………………….

In urma cu doar cateva zile, a fost declansata cea mai ampla ancheta anticoruptie din sistem, odata cu contopirea mai multor dosare privind capi ai Politiei suspectati de asocierea intr-un grup infractional organizat.

„Buboiul” s-a spart odata cu sechestrarea si torturarea unui ofiter sub acoperire trimis de la Bucuresti pentru a penetra „gasca” de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate din Constanta. Numai ca ramane de vazut daca in urma unei scurgeri de informatii sau nu, anchetatorul DGA a fost stalcit in bataie, el fiind salvat cu greu de catre membrii echipei de sprijin logistic. Oficial, s-a spus ca misiunea celui „tocat” cu batele de catre trei politisti ar fi fost verificarea informatiilor daca acestia luau spaga de la traficantii de droguri din Mamaia. Dar, dupa cum sustin sursele noastre, acesta era doar „paravanul” pentru o operatiune mult mai ampla, itele scandalului ajungand la cel mai inalt nivel din Politie si MAI.

Nunta cu dar


Comisarul Sef Aurelian Pavel se afla in ancheta DGA

Desi au fost facute presiuni imense pentru musamalizarea intregului caz, anchetatorii nu numai ca nu au stopat ancheta, dar in „hora” cercetarilor se prind pe zi ce trece tot mai multe nume grele de la conducerea unor structuri centrale din IGPR. Deja la DGA Constanta au fost incolonati, de la cinci dimineata, toti politistii de la serviciul teritorial de „crima organizata”, care au fost intrebati atat despre activitatea celor trei politisti arestati, cat mai ales despre controversatul lor comandant, comisarul sef Aurelian Pavel. Acesta a facut recent „nunta secolului”, unindu-si destinele cu Anca Nedea, managerul hotelului „IAKI”, intr-un lux debordant, existand rapoarte informative ca la fastuoasa petrecere ar fi benchetuit, pana in zori, si membrii Directiei de Control Intern din IGPR, care fusesera trimisi la Constanta pentru a verifica mai multe sesizari impotriva lui Pavel! Insa, desi a scapat de „controlul intern”, seful BCCO Constanta, fratele cunoscutului tenismen Andrei Pavel, poate avea mari probleme cu ancheta structurilor anticoruptie, daca expertizele grafologice vor confirma ca lui ii apartine scrisul cu care a fost intocmit un document incendiar care poate zgudui intreg Ministerul de Interne.

Operatiunea „Sarsanaua”

Printre inscrisurile intrate in posesia anchetatorilor se afla si o lista despre care exista suspiciuni ca ar fi fost intocmita de cei de la BCCO Constanta cu destinatarii „atentiilor” saptamanale care erau trimise la Bucuresti.


Documentul care dinamiteaza IGPR si MAI

Iar „tributul” platit de cei de la Constanta ar putea fi doar o particica din „birul” care s-ar strange la unele structuri centrale din Politia Romana si Ministerul de Interne, anchetatorii strangand acum dovezi care sa demonstreze existenta unei adevarate „piramide” a cotizatiilor platite din teritoriu pentru pastrarea functiilor. Iar cei trei politisti care l-au sechestrat pe ofiterul sub acoperire, recunoscuti ca fiind oameni de incredere ai comisarului sef Aurelian Pavel, sunt tocmai cei banuiti ca erau  insarcinati cu derularea Operatiunii „Sarsanaua”, prin care pachetele cu peste (crap sau salau, dupa preferintele chestorului care le primea), vin si whisky erau transportate periodic la Bucuresti.

„Lista rusinii”

Pe documentul intrat si in posesia noastra se afla nume surprinzatoare. Iar daca in stanga sus pe hartie sta scris – gresit gramatical! – expeditorul „cadourilor”, „ANDIDROG”, lista scrisa de mana cuprinde sase nume, in dreptul fiecaruia fiind trecute si „atentiile” ce trebuiau trimise.


Pe „lista rusinii” se regasesc chestorii Florentin Robescu (in imagine), Catalin Dragota si Tache Bocaneala

……………………………………………..

Chestori din subordinea ministrului de Interne, suspectaţi că ar fi primit mită de la subalterni

09 iul 2013, 13:08 | RTV.net

Un nou scandal-monstru loveşte Ministerul de Interne, susţine România TV. Mai mulţi chestori din MAI, numiţi în funcţii de Radu Stroe sunt suspectaţi că ar fi primit mită de la subalterni.


Chestori din subordinea ministrului de Interne, suspectaţi că ar fi primit mită de la subalterni

Informaţia este furnizată de enational.ro care ar fi  intrat în posesia unui document din care reiese că şefii din Minister primeau peşte şi băutură. Scandalul a ieşit la iveală după ce trei ofiţeri de la Crimă Organizată au bătut măr un agent sub acoperire.

Printre înscrisurile intrate în posesia anchetatorilor se află şi o listă despre care există suspiciuni ca ar fi fost întocmită de cei de la BCCO Constanţa cu destinatarii „atenţiilor” săptămanale care erau trimise la Bucureşti.

„Atenţiile” primite de către chestorii ministrului Stroe:

Chestor Florentin Robescu (numit de Radu Stroe director adjunct al IGPR): „peşte (crap), cutie cadou şi cutie vin”

Chestor Claudiu,”Jean” Cucu: „peşte, vin cutie”

Cătălin Dragotă (numit de Radu Stroe şef al Poliţiei Capitalei). „peşte (crap), cutie vin”

……………………………..

Sa nu uitam nici

https://conectarenet.wordpress.com/2013/06/04/seful-bcco-constanta/

…………………………..

Ziua sef la Finanțe, noaptea tâlhar


Sef de birou la Direcția de Finanțe Publice Caras-Severin, arestat pentru tâlhărie.

Funcționarul George Popescu a tâlhărit un om de afaceri.

Sigur, tot Ministerul de Finanțe ii talhareste zilnic pe oamenii de afaceri: dar măcar o fac legal. Funcționarul George Popescu a făcut-o direct: a chemat doi prieteni (Silviu Mitruț si Adrian Fule), s-au înarmat cu săbii si cuțite, s-au dus peste Marius Pătrană si l-au jefuit de toți banii pe care ii avea asupra lui. Filmul jafului îl puteți citi in Expres de Banat.

De ce a făcut asta? Ii plătise 1000 de lei pentru un aparat de aer condiționat, iar Marius Patrana întârziase cu livrarea 4 luni. Acum nenea funcționarul si prietenii lui se vor odihni la pușcărie intre 7 si 20 de ani:

Pai bine ba, funcționari nenorociți: daca noi ne facem dreptate singuri, începeți sa urlați. Ca suntem naziști, necivilizați, capitaliști sălbatici: da’ când e vorba de banii voștri, brusc nu mai sunteți așa de socialiști si civilizați. Brusc puneți mana pe cuțit!

Socialiștilor le convine socialismul doar pe banii altora.

Astia sunt bugetarii români!

Niște tâlhari. Vreți si alte exemple de bugetari?

Există si bugetari cinstiți si competenți? Bineînțeles, cu duiumul! Dar astia sunt la fel de nerăbdători sa scape de hoția din tara, ca si noi. In schimb incapabilii, aia care știu ca n-au nici o șansa sa-i angajeze vreodată vreo firma privata, aia se agata disperați de sistemul de stat. Si or sa facă tot posibilul ca sa-l tina in viața.

Aceasta alianța a tâlharilor cu incapabilii stapaneste tara, de 23 de ani. De fapt, de 60 de ani.

Daca te bagi in cocina, te mananca porcii, popor român!

Mai crede cineva ca pe tâlharii astia ii puteți „educa” civilizat? Ca puteți sa scăpați de ei fara pedeapsa cu moartea? Mai crede cineva ca România se poate curata pașnic, cu vorbe blânde?

Pai in timp ce voi vorbiți, astia se tăvălesc pe jos de ras, dobitocilor! „Da, da, avem nevoie sa ne educați…da, fiți blânzi si civilizați cu noi…da’ pana invatam, ia scoateți voi inca un milion de euroi si 500 de contracte de stat…ca ne-am plictisit de Lamborghini, vrem Maserati…”

Porcilor le place sa se tavaleasca in noroi si fecale. Asta e natura lor. Daca ii bagi in sufragerie si-ti umplu casa de scârna, nu mai e vina lor: e vina ta! De ce a ajuns România o tara de cacat? De ce pute ca o cocina, de au fugit 7 milioane de oameni mancand pamantul?

Pentru ca in loc sa-i tai pe porci, 23 de ani i-ai băgat in palate popor român! In palatul Victoria si in Palatul Cotroceni! Si i-ai mai si lăsat sa te conducă.

Acum, culegi ce-ai semănat.

……………………………………………………………………………………….

Cand spuneam ca multi, cei mai multi, politisti, procurori, etc. s-au facut politisti si procurori pentru a putea trage „legal” cu arma sau pentru ca sunt violenti si pentru ca unii aveau sechele ca au incasat bataie la viata lor si frustrati fiind ca nu puteau sa dea cu pumnul… asa ca au ales calea militiei… poate ca nu eram luat in serios, dar era credibila informatia ca avand intelect limitat… iar pentru preotie, totusi, trebuiau sa se puna un pic cu burta pe carte…..

Dar ce sa-i faci? Asa este.

Nemernicii de militieni… incapabili, bbco, dna, iscj… incapabili de o instrumentare corecta si fundamentata la un caz… chiar si cu probe date mura’n-gura… si tot incapabili…

Cateva exemple:

RAPOTAN Adrian, sef politia Constanta:

Reclamatie depusa contra unui individ ce avea pe mertzan un abtipild cu organizatie a politistilor…. Si sirena de politie… spune ca l-a chemat pe individ la politie cu autoturismul si ca individul… dezlipise abtipildul pentru ca era deteriorat.. si ca asa cumparase masina…. Si ca nu au gasit sirena pe masina…

Am depus plangere contra acestui militian, normal, nu am primit raspuns….

Motivarea plangerii:

„asa cumparase masina” pai de cand o cumparase? 1 zi, 1 luna, 1 an? Ca numarul nu cred ca l-a schimbat peste noapte.

Abtipildul era in perfecta stare

Daca individul era traficant de droguri… se ducea cu drogurile in masina la citarea politiei?

Unde sunt probele ca nu a avut sirena pe autoturism? Am solicitat fotografii de la inspectarea autoturismului….

Info: https://conectarenet.wordpress.com/2013/04/08/de-as-fi-harap-alb/

Dimofte Marlena Rodica

…… Asta… ori este proasta, ceea ce este grav, sau si mai grav, mituita ori are interese personale cu numita Teodorescu Mihaela, o alcoolica stomatolog nascuta in Botosani, intr-o familie de evrei, dar la care banii provin din inselaciune nu din afaceri, crecuta la Bucuresti… intrata pe usa din dos la facultate in Constanta (noroc cu revolutia, ca picase de 2 ori la facultate si apoi s-a deschis la constanta… facultate de stomatologie) si avand o relatie sexuala cu un profesor de acolo… casatorit… si cu peste 25 ani mai in varsta… a facut si facultatea… si a tinut-o aproape si la catedra, dupa absolvire.

http://stomatologic.myforum.ro/sensident-here-we-go-again-vt26.html

http://stomatologic.myforum.ro/rovestom-srl-vt29.html

etc.

revenind la Dimofte… constat ca este PROCURORUL PERSONAL la comun cu Teodorescu. Cu toate ca ori este incapabila… ori plictisita, ori nefututa, ori nesimtita, ori mituita, ori rauintentionata, si drept urmare am depus plangere impotriva ei… nu am primit raspuns…

motivare:

nesimtita asta (opinia mea personala si exprimata in temeiul constitutiei), nu a raspuns la petitii, sau daca a raspuns… a trimis raspuns oriunde, numai la mine NU. Mai mult, si seful acesteia, la fel. Am depus solicitari de a se trimite corespondenta la adresa corecta… fara raspuns…. Am solicitat reformularea raspunsurilor… fara raspuns. Oare de ce? Ca sa se scurga termenele de contestare si cele de formulare in instanta? Cred ca da. Din cauza aceste nesimtite am un prejudiciu dovedit de peste 180.000 euro. Atat prejudiciu personal cat si pe o societate.

Info: https://conectarenet.wordpress.com/2013/05/20/cum-faci-afaceri-in-constanta-sub-protectia-procurorilor-si-a-politiei/

https://conectarenet.wordpress.com/2013/04/12/cum-se-face-o-cercetare-de-catre-procurorii-din-constanta-2/ acum…. sa vedem in instanta… intrucat neprimind raspuns, am inaintat actiune in instanta, dar nesimtita asta… are si dosarele de pe societate… si normal, nu face nimic

Nita Teodor, procuror

Asta… mincinos, tupeist, manjit de fostul primar din Mangalia, Iorgus, si de altii, avand la activ multe abuzuri

https://conectarenet.wordpress.com/2013/04/12/un-procuror-se-legana-pe-o-panza-de-paianjen/

DNA Constanta

Se depune plangere impotriva mincinosului si infractorului, procuror, Nita Teodor….. api contra DNA Constanta, api contra lu’ Iacob (elodia.. peste 1 milion euro… fara obtinerea de probe, alro…. A facut pierdute bax-urile cu inregistrari SRI cu udrea & company…) apoi Selaru.. alt procuror corupt

Raspuns? NUUUUU!

https://conectarenet.wordpress.com/2013/05/17/infractorul-iacob-marius-protejat-pana-la-dumnezeu/

https://conectarenet.wordpress.com/2013/05/21/selaru-un-infractor-ce-va-apara-spatele-altui-infractor-basescu/

https://conectarenet.wordpress.com/2013/04/30/bambilici-cu-carpa-pe-tambal/

https://conectarenet.wordpress.com/2013/06/17/astept-rezultatele-anchetelor/

Ponta si altii

https://conectarenet.wordpress.com/2013/04/15/cheltuieli-publice/

Reclame

Despre conectarenet

Satul de hoti precum basescu
Acest articol a fost publicat în politica și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s